fbpx

Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Site-ul alexandercatering.ro, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L..
S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L.

Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata să contacteze reprezentantii S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.
S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. si partenerii, mandantii, actionarii sau angajatii sai nu vor fi responsabili pentru nici o dauna de orice natura, fie contractuala, statutara, de prejudiciu (inclusiv, fara limitare la, neglijenta) sau de alta natura, legata de folosirea informatiilor prezentate pe acest site.

Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. Orice persoana care doreste sa acceseze unu sau mai multe din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze reprezentantii S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.

Orice persoana care viziteaza site-ul alexandercatering.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

(i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale si de reclama specifice operatiunilor de marketing direct;
(ii) contactarea de catre un reprezentant al societatii S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate;
(iii) transmiterea de catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L., prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate;
(iv) solutionarea de catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. (a se vedea sectiunea “Contact” din site);

Conform Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, beneficiati de urmatoarele drepturi, circumstantiat temeiului prelucrarii datelor cu caracter personal:

dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie la prelucrarea datelor cu character personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei sau autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu character personal. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L..

​Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului si materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L.. Orice incercare de modificare a imaginii si/sau informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L., fara acordul scris prealabil al societatii, da dreptul S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. sa se adreseze instantelor legal competente pentru drepturilor sale.