Catering pentru nunti

Peste 10 ani de experienta

ALEXANDER iti poate crea meniul perfect pentru a completa ziua ta perfecta de nunta, indiferent de tema, ori de cate ori doriti sa-l sarbatoriti!

La Alexander, intelegem in totalitate importanta acestei unice si speciale zile, nu doar pentru mire si mireasa cat si pentru ceilalti invitati.

O cantitate imensa de timp, efort si cheltuieli folosesti pentru crearea zilei nuntii tale de neuitat, de aceea noi ne-am propus ca serviciul de catering sa fie unul dintre punctele cele mai importante ale evenimentului.

Am furnizat pachete complete pentru nunti inafara de Serviciile de Catering pentru multi ani si de aceea va putem ajuta cu organizarea multor altor parti importante ale nuntii daca doriti.

Meniuri

De la prima intalnire vom elabora meniuri potrivite pentru ziua, tema si locul evenimentului. Daca nu sunteti siguri de ceea ce va doriti, atunci venim in intampinarea dumneavoastra cu diferite variante.

Meniurile nu sunt fixe ci se pot modifica in funtie de cerintele dumneavoastra, aceastea fiind un ghid in alegerea meniului perfect pentru eveniment.

Alte Servicii de nunta

De altfel, va punem la dispozitie si urmatoarele sericii pentru organizarea nuntii:

– Servicii de Bar

– Vinuri & Cocktail-uri

– Aranjamente mese (huse, tacamuri, vesela)

– Aranjamente florale

– Personal pentru evenimente (ospatari, barmani)

– Locatii

– Divertisment (Dj, formatii)

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile noastre de catering pentru nunti, va rugam sa ne contactati!