Catering Events & Cocktails

Petreceri private

Catering Petreceri Private

Alexander ofera servicii de catering pentru orice petrecere privata, fie ea petrecere aniversara de nunta, petrecere surpriza, reuniune, inmormantare sau doar o petrecere cu niciun motiv special!

Indiferent de ocazie, fiecare eveniment in parte este diferit iar Alexander va va ajuta in furnizarea serviciilor potrivite.

Daca sunteti in pana de idei personalul Alexander vine in intampinarea dumneavoastra cu idei creative si personalizate.

Meniuri

De la prima intalnire vom elabora meniuri potrivite pentru ziua, tema si locul evenimentului. Daca nu sunteti siguri de ceea ce va doriti, atunci venim in intampinarea dumneavoastra cu diferite variante. Meniurile nu sunt fixe ci se pot modifica in functie de cerintele dumneavoastra aceastea fiind ca un ghid in alegerea meniului perfect pentru eveniment.

De altfel, va punem la dispozitie si urmatoarele servicii:

– Servicii de Bar
– Vinuri & Cocktail-uri
– Aranjamente mese (huse, tacamuri, vesela)
– Aranjamente florale
– Personal pentru evenimente (ospatari, barmani)
– Locatii
– Divertisment (Dj, formatii)
– Inchirieri Echipamente (microfoane, videoproiectoare, etc).

Corporate catering

Indiferent de tipul evenimentului – Cocktail-uri, coffee break-uri, lansări de produse, inaugurări de sedii, aniversări, seminarii sau conferințe, expoziții sau târguri, petreceri de firmă, întâlniri de business, recepții sau orice alt tip de eveniment oferim o abordare flexibila si exact cateringul pe care il cautati.

Livram serviciile de corporate catering oriunde aveti nevoie de ele! In Bucuresti, va putem ajuta de asemenea cu locatia potrivita conferintei astfel incat sa transmiteti exact mesajul pe care il doriti invitatilor.

Acest tip de eveniment devine tot mai popular devenind memorabil pentru invitati. Pasiunea noastra este sa ne adaptam fiecarui eveniment in parte pentru livrarea unei abordari cu adevarat exceptionala de catering Corporate.

De la prima intalnire vom elabora meniuri portrivite pentru ziua, tema si locul evenimentului. Daca nu sunteti siguri de ceea ce va doriti, atunci venim in intampinarea dumneavoastra cu diferite variante de meniuri.

Meniurile nu sunt fixe ci se pot modifica in functie de cerintele dumneavoastra aceastea fiind ca un ghid in alegerea meniului perfect pentru eveniment.

Organizarea cu succes a evenimentelor business, unde rigoarea este la alt nivel, cere planificare, multă muncă și la fel de multă atenție. Toate acestea pot fi realizate cu succes numai de către o firmă experimentată, care cunoaște domeniul business.

Pentru ca evenimentul să fie unul reușit, echipa noastră își folosește întreaga experiență de 10 ani in organizari evenimente, atât pe zona business, cât și pe evenimente private. Rolul nostru este să vă lăsăm să vă concentrați atenția pe activitățile cu adevărat importante pentru dumneavoastră, în timp ce pregătirea evenimentului să o lăsați în grija noastră.

De altfel, va punem la dispozitie si urmatoarele servicii corporate:

– Servicii de Bar
– Vinuri & Cocktail-uri
– Aranjamente mese (farfurii, pahare, tacamuri, vesela, servetele, etc.)
– Aranjamente florale
– Mese, fete de masa, scaune, decor
– Personal calificat pentru evenimente (manager de eveniment, bucatari, ospatari, barmani)
– Locatii
– Divertisment (Dj, formatii)
– Inchirieri Echipamente (microfoane, videoproiectoare, etc).

În ceea ce privește locația evenimentului, puteți alege una din locațiile noastre oferite gratuit sau orice altă locație indoor sau outdoor, proprie dvs. sau închiriată.

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile noastre de corporate catering, va rugam sa ne contactati!

Barbeque catering

Barbeque Catering

Gratarele sunt o experienta de catering flexibila si distractiva.

Meniul poate fi foarte flexibil iar bucatarii nostri pot interactiona cu oaspetii si pot crea mancaruri specifice pe loc!

Pentru un catering de exceptie contactati-ne in avans si vom stabili meniul, costul si disponibilitatea.

Putem proiecta meniul potrivit cerintelor dumneavoastra, iar apoi va transmitem oferta financiara personalizata.